Kobieca intuicja

Nie masz pomysłu na spędzenie urlopu albo weekendu? Zobacz jak inni poradzili sobie z tym problemem.

Moderator: Moderatorki

Kobieca intuicja

Postprzez Kasienka w Czw Sty 17, 2008 10:46 pm

Co myślicie o kobiecej intuicji ? Czy zdarzyło się wam kiedyś ja jakoś wykorzystać ? Czy odkryłyście ją w sobie ?
Awatar użytkownika
Kasienka

Dołączenie: Pią Sie 11, 2006 12:24 am
Miejscowość: zgorzelec

Postprzez agulka w Czw Sty 17, 2008 11:07 pm

ja chyba jestem facetem :P

ale powiem tak: w 90... no, w 95% udalo mi sie dobrze ocenic osobe,ktora dopiero co poznalam. ze np. ejst falszywa, nie lubi mnie lub ze ja jej nie polubie. ze jest fajna, albo ze udaje cos. lub po prostu,nie potrafie tego nazwac,ale czuje, ze z ta osoba bede miala jakis problem,ze sie nie polubimy - sprawdza sie.
Awatar użytkownika
agulka

Dołączenie: Pon Sie 07, 2006 8:17 pm
Miejscowość: lipno

Postprzez Adka_ w Czw Sty 17, 2008 11:28 pm

Nie wiem o kobiecej intuicji ale z pewnoscia mam jakas tam intuicje po prostu. Czasem daje sie cos wyczuc.. powiedziec z gory, zalozyc itd.
Intuicja niewiadomo dlaczego jest przylepka wlasnie na kobiety - skoros kobieta to masz intuicje a skoro on jest facet no to pewnie jej nie ma, prawda? A przeciez to nie tak.. kazdy czlowiek ma jakis tam szosty zmysl tylko nie kazdy akurat chce tej intuicji posluchac, niektorzy ja blokuja niektorzy uzywaja do granic..
Awatar użytkownika
Adka_

Dołączenie: Wto Sie 15, 2006 6:33 pm
Miejscowość: elbląg

Postprzez kamilka w Czw Sty 17, 2008 11:49 pm

Nie wiem czy mam tzw. kobiecą intuicję. Wiem na pewno, że u mnie zawsze pierwsza odpowiedź jest tą właściwą. I że jak kogoś poznaję i od razu go nie lubię, to wiem, że z tym człowiekiem jest coś nie halo. Nie udało mi sie tak tylko z jedną osobą, ale miałam 15 lat wiec wybaczam sobie, a ta osoba jest moim przyjacielem:)
Awatar użytkownika
kamilka

Dołączenie: Śro Wrz 06, 2006 11:19 pm

Powróć do Czas wolny

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości