luzmi napisał(a): Anonymous napisał: Maritza16 napisał: michel napisał: Forum do dupy.Powód kopiujecie z innych for.
poz.S

To trzebabyło się nie rejestrować...
Haha dobre.To przestańcie kopiować nie swoje rzeczy.
Sami zapracujcie na opinie o forum .Nie wysiłkiem innych osób.Bo z tego nic nie będzie.Już na 3 forach o tym forum piszą same złe słowa.Dzieci wy chyba macie po 10-13 lat i nie wiecie co to znaczy kultura i jak ją okazać innym.Szacunek to dla was to za duże słowo.Którego nie zna wasza adminka i inni userzy na tym durnym forum.
Będę wracać i się przypominać codziennie.
Aha coś tam pisaliście o SS że była wasza reklama.
Ja tez tam napisałam tylko że anty-reklame waszego forum.
Jak jest prowadzone.Czyli nic swojego tylko kopiowanie z innych for.
poz.S
przepraszam bardzo ale kultury nie ma ktoś kto pisze takie słowa o administratorze forum, który napracował sie wiele, by to forum tak wygladało, ja mam 13 lati wiem co to jest kultura.A ja ostatnio zamieściłam tu swoje prace(zdięcia z pdg)i może wmówisz mi ,że nie ja je robiłam i długo je wklejałamm na tro forum????. jeśli masz wyzywać osoby na foru, to lepiej zostaw to bez komentarza!!!
Ty jesteś adminką że odpisujesz.Nie do ciebie jest kierowany ten post.
Macie skopiowane grafiki ,odcinki po polsku Lmeee,PdG,ADM czy nawet videogalerie OTH słowo w słowo z innego forum.Więc wybacz mam na to dowody.Ja nie wiesz to nie pisz.Wszystko wasza adminka skopiowała z forum ultimo
Nic się nie napracowała poza tym że skopiowała prace innych osób których nawet nie ma na tym durnym forum.Bez zgody i wiedzy.
poz.S.
uczciwa osoba nie to co inni na tym forum