Singiel.

"Już mi niosą suknie z welonem, już cyganie czekają z muzyką...".

Moderator: Moderatorki

Singiel.

Postprzez Kasienka w Czw Sty 17, 2008 6:12 pm

Niektorzy uważają ,że jak ktos jest sam , i nie ma partnera ,to od razu jest samotny.No wiadomo, niektórzy są "sami", bo tak chcą, inni bo zwyczajnie nie spotkali kogoś godnego uwagi. A chyba w życiu nie chodzi oto by koniecznie być z kimś, tylko by być szczęśliwym.
Awatar użytkownika
Kasienka

Dołączenie: Pią Sie 11, 2006 12:24 am
Miejscowość: zgorzelec

Postprzez agulka w Czw Sty 17, 2008 6:33 pm

zauwazylam,ze jest ostatnio moda na bycie singlem. sa knajpy dla singli-niekoniecznie kojarzace pary, sa programy tv dla singli, sa rozne rozniaste rzeczy dla nich. i duzo programow o nich samych, wypowiadaja sie o plusach bycia samemu (nie samotnemu!).

ja powiem tak: jak rozstalam sie ponad 2 i pol roku temu z pewnym facetem, az do listopada zeszlego roku bylam sama, z jakimis tam minimalnymi wstawkami meskimi w moim zyciu :) i jest fajnie we dwojke, m.in. dlatego,ze on mnie rozumie i w niczym mi nie przeszkadza. a to wazne, zeby mi nikt w niczym nie przeszkadzal,bo tego nie lubie.
Awatar użytkownika
agulka

Dołączenie: Pon Sie 07, 2006 8:17 pm
Miejscowość: lipno

Postprzez studentka ekonomii w Czw Sty 17, 2008 6:54 pm

ja wlasnie w lipcu zakonczylam 3-letni zwiazek i jest mi ciezko :...: brakuje mi drugiej polowki, nie moge przyzwyczaic sie do tego ze jestem sama:(
Awatar użytkownika
studentka ekonomii

Dołączenie: Pon Sty 08, 2007 3:32 pm
Miejscowość: Głubczyce

Postprzez Kasienka w Czw Sty 17, 2008 7:15 pm

Przykro mi Karolciu :...: , ale widocznie to nie byl jeszcze Ten jedyny :D
Awatar użytkownika
Kasienka

Dołączenie: Pią Sie 11, 2006 12:24 am
Miejscowość: zgorzelec

Postprzez Adka_ w Czw Sty 17, 2008 7:36 pm

Moja siostra jest po rozwodzie.. jest sama od 4 lat. Pewnie ze w tym czasie miala randki i umowiala sie z facetami ale jak sama mowi, facet nie jeden powiedzial jej ze jest za samodzielna, ze jest za madra.. ze faceci lubia kobiety ktore czasem poudaja nieporadne kaczatka. Siostra oczywiscie powiedziala "mam to gdzies, nie bede udawac Paris Hilton.." :lol:
Lubi byc sama na razie bo ma czas poznac siebie sama, ma czas na to na co nie miala jak byla ze swoim ex-mezem, itd.
Jej ta samotnosc nie przeszkadza ale zauwazylam ze przeszkadza innym. Np. mamy takiego wujka i ciotke co non-stop sie pytaja jak tam na froncie z chlopami! No ile mozna mowic w kolko to samo. I na sile jej rzucaja ze moze ten ze moze tamten..
Bycie Signle nie musi przeciez zaraz znaczyc ze ktos jest sam bo nikt go niechce bo nie potrafi sobie poradzic. To przeciez czasem tez jest wybor i.. blogoslawienstwo :wink:
Awatar użytkownika
Adka_

Dołączenie: Wto Sie 15, 2006 6:33 pm
Miejscowość: elbląg

Postprzez studentka ekonomii w Czw Sty 17, 2008 7:57 pm

Alma podziwiam Twoja siostre bo widzisz ja sama byc nie chce, jestem raczej taka osoba ze musze miec kogos. Bedac sama nie czuje sie szczesliwa :...:
Awatar użytkownika
studentka ekonomii

Dołączenie: Pon Sty 08, 2007 3:32 pm
Miejscowość: Głubczyce

Postprzez Adka_ w Czw Sty 17, 2008 8:18 pm

Wiesz.. ona na wiecznosc tez pewnie nie chce byc sama.. ale na razie, na razie jej tak jest dobrze. W swoim czasie, a nie wtedy kiedy inni narzucaja ze "powinna", znajdzie sobie tego z kim bedzie jej rownie dobrze..
Awatar użytkownika
Adka_

Dołączenie: Wto Sie 15, 2006 6:33 pm
Miejscowość: elbląg

Powróć do Panna Młoda

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości